Mini 1000/1200

mini1000-2015-01

ProMobile Mini 1000/1200 är en öppen plattformshiss som har en maximal lyfthöjd på 1000 respektive 1200 mm. Hissen är idealisk vid trappor där nivåskillnaden är mellan 500 – 1200 mm. Med sina kompakta mått är hissen enkel att placera bredvid trappstegen eller framför trappan om det är väldig trångt. Hissen kan utformas för rak genomkörning eller vinklad.
Hissen passar lika bra i offentliga miljöer på museer, bibliotek, affärer mm som utanför privata villan. Som standard levereras hissarna i ett varmgalvaniserat utförande, som tillval finns att specialbeställa vilka kulörer som helst likväl som andra tillbehör så som lås med nycklar eller koder för att förhindra otillbörlig användning.

Grindar – manuella eller automatiska

MINI 1000/1200 är som standard försedda med grindar mot båda stannplanen. Öppningsfunktionen kan vara manuell eller automatisk. Den automatiska grindöppnaren manövreras med ordinarie upp- och nedknappar.

Klar på plats

Hissen levereras och sätts upp på överenskommen plats av ProMobiles montörer. Även anpassningar som måste göras som t.ex. ombyggnad av befintlig trappa, markarbeten osv. kan göras av ProMobiles montörer och samarbetspartner. Som kund behöver du inte göra något annat än använda hissen och njuta av den nyvunna friheten som den innebär. Hissarna levereras som standard med radiokontrollerade stannplansknappar.

Svensk kvalitet

ProMobiles hissar är utvecklade och tillverkas i Sverige. Då har svenskt klimat tagits hänsyn till för de hissar som placeras utomhus och skall fungera varje gång år efter år. Med över 10 års erfarenhet av utomhushissar har tekniker, material och tillverkningsprocesser finslipats för bästa möjliga resultat och kvalitet.

Garanti.

Alla ProMobiles hissar har två års fabriksgaranti som garanterar driftsäkerheten under den tiden. Efter garantins utgång kan man teckna förlängd garanti mot ersättning.

Underhåll och service.

Under de första åren kräver hissen minimalt med underhåll. Självklart skall hissar som är placerade utomhus hållas rena från löv, grus, snö mm som svenskt klimat bjuder på. Service inkluderas under garantitiden.

Tilläggsskydd och utökad service.

Som en tilläggstjänst kan periodisk service avtalas även efter garantitidens utgång. Detta betyder att reparatörer kommer och servar och underhåller hissen två gånger per år löpande. Det ger även en snabbare respons på reparation om hissen skulle stanna eller få något annat fel. Teckna denna tjänst vid köp och du kan vara trygg med att din hiss alltid kommer vara i bästa skick och du behöver aldrig vänta på reparationer.

GALLERI

Mer information om ProMobile Mini 1000/1200

Mini 1000/1200 Teknisk specifikation och ritningar »

Typritningar Mini »

Ladda ner broschyr på ProMobile MINI 1000/1200.

Kräver Acrobat Reader för att läsas

Promobile Mini Broschyr

CE Certifikat Rev1 Mini 1000-1200